Іспанія

Країна солодкого вина і ласкавого сонця, країна блакитного моря і величних гір, країна божевільних геніїв і відкритого, веселого народу. Країна, яка зігріває теплом після довгої зими.

Індія розташована в Південній Азії, здебільшого на півострові Індостан. Узбережжя Індії, довжина якого становить понад 7 тис. Км., Омивається водами Індійського океану – Бенгальською затокою з південного сходу і Аравійським з південного заходу. Площа території Індії становить 3,3 млн км кв., за цим показником країна посідає сьоме місце в світі.Площадь страны составляет 504750 км кв. Пиренейские горы, протянувшиеся почти на 485 км от Бискайского залива до Средиземного моря, являются природной границей между Испанией и Францией. Однако самой главной топографической чертой Испании является обширное, почти не имеющее крупной растительности центральное плато Месета, находящееся на высоте около 610м над уровнем моря.
На більшій частині території Індії виділяються три сезони: жаркий і вологий з пануванням південно-західного мусону (червень – жовтень); відносно прохолодний і сухий з переважанням північно-східного пасату (листопад – лютий); дуже жаркий і сухий перехідний (березень – травень). Найбільш сприятливий час для відвідування Індії – з жовтня по травень.
Майстерність кухарів індійської кухні полягає в тонкому змішуванні різноманітних спецій, необхідних для посилення смаку. Індійська кухня немислима без використання прянощів, трав і приправ, які надають стравам витончений аромат. Як прянощів використовують коріння, кору і насіння рослин таких, як імбир, асафетида, кориця, коріандр, кмин, гірчиця і безліч інших. Трави – це свіже листя або квіти, наприклад, листя каррі, коріандру і м’яти, а також шафран – сушені рильця крокусу (Сrocus sativus). Як приправи використовуються лимонний сік, рожева вода, горіхи та ін.

Телефон: +38 (044) 361 41 53

Відправити запит

×